بیماری لثه و خطر ابتلا به پرفشاری خون در افراد سالم

به گزارش مهسان بلاگ، یک مطالعه جدید نشان می دهد که بیماری شدید لثه می تواند حتی یک فرد سالم را به پرفشاری خون دچار کند.

بیماری لثه و خطر ابتلا به پرفشاری خون در افراد سالم

متخصصان موسسه دندانپزشکی ایستمن در کالج دانشگاهی لندن می گویند: شواهد نشان می دهد که باکتری های پریودنتوپاتوژن به لثه آسیب می رسانند و همچنین پاسخ های التهابی را ایجاد می نمایند که می تواند بر پیشرفت بیماری های سیستمیک از جمله فشار خون بالا تأثیر بگذارد.

محققان 250 بزرگسال مبتلا به بیماری لثه و 250 بزرگسال سالم و بدون بیماری لثه را مورد مطالعه قرار دادند. بر اساس یافته های آنها، افراد دارای بیماری لثه دو برابر بیشتر از افراد دارای لثه سالم، فشار خون سیستولیک بالا (140 میلی متر جیوه یا بیشتر) داشتند. فشار سیستولیک طبیعی زیر 120 میلی متر جیوه است.

یافته ها همچنین نشان می دهد که حدود 50 درصد از بزرگسالان، فشارخون بالا به دلیل بیماری لثه را تشخیص نمی دهند.

محققان می گویند پیشگیری و درمان بیماری لثه ممکن است روشی مقرون به صرفه برای کاهش التهاب سیستمیک و بهبود عملکرد اندوتلیوم؛ پوشش نازک داخل قلب و رگ های خونی باشد.

آنها تاکید می نمایند: غربالگری بیماری های لثه و فشار خون بالا هم توسط متخصصان دندان پزشکی و هم توسط متخصصان داخلی از اهمیت زیادی برخوردار است ضمن این که استراتژی های بهداشت دهان و دندان مانند مسواک زدن دو بار در روز و استفاده منظم از نخ دندان در کنترل و پیشگیری از شایع ترین بیماری های ناشی از التهاب لثه بسیار مهم است.

به گزارش دویچه وله به نقل از سایت تخصصی Web MD، تحقیقات قبل موکد این واقعیت بود که افراد مبتلا به بیماری شدید لثه، دو برابر بیشتر از سایر افراد دچار مرگ زودرس قبل از سن 64 سالگی می شوند.

مسافرت رو: مسافرت رو: آگاهانه سفر کنیم تا بیشتر از سفر لذت ببریم

منبع: همگردی
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 82508

به "بیماری لثه و خطر ابتلا به پرفشاری خون در افراد سالم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیماری لثه و خطر ابتلا به پرفشاری خون در افراد سالم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید