کاهش ریسک سکته با مصرف سبزی جات پهن برگ

به گزارش مهسان بلاگ، مطالعه جدید نشان می دهد مصرف سبزی جات پهن برگ راه جدیدی برای کاهش استرس و کاهش ریسک تجربه سکته است.

کاهش ریسک سکته با مصرف سبزی جات پهن برگ

به گزارش خبرنگار مهر، طبق یافته های جدید افرادی که سبزی جات پهن برگ بیشتری می خورند 64 درصد کمتر در معرض بروز سکته مغزی قرار دارند.

محققان در این تحقیق 682 بیمار با میانگین سنی 53.7 سال که خونریزی مغزی را تجربه نموده بودند آنالیز کردند. سکته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، 32.2 درصد تمام سکته ها را در این مطالعه شامل می شد.

93.9 درصد سکته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیکه 7.2 درصد این نوع سکته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار کمی ناشی از سایر مسائل پزشکی یا مصرف داروست.

محققان عنوان می نمایند افرادی که سبزی جات پهن برگ نظیر اسفناج، کاهو و کلم مصرف می نمایند کمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.

همچنین محققان اذعان می نمایند ریسک بروز سکته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل کار 2.22 برابر، در افراد دارای میزان کلسترول غیرعادی 1.69 برابر و در افراد سیگاری 10.01 برابر بیشتر است.

مسافرت رو: مسافرت رو: آگاهانه سفر کنیم تا بیشتر از سفر لذت ببریم

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 5572

به "کاهش ریسک سکته با مصرف سبزی جات پهن برگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش ریسک سکته با مصرف سبزی جات پهن برگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید