افزایش 170 درصدی اعتبارات دهیاری های خوسف، وقتی ظرفیت ها دیده می شوند

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/خراسان جنوبی فرماندار خوسف گفت: اعتبارات دهیاری های شهرستان خوسف در سال 98 نسبت به سال قبل از آن بیش از 170 درصد رشد داشته و از 18 میلیارد و 13 میلیون ریال به 30 میلیارد و 453 میلیون ریال رسیده است.

افزایش 170 درصدی اعتبارات دهیاری های خوسف، وقتی ظرفیت ها دیده می شوند

محمد شفیعی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: میزان تخصیص اعتبارات شهرستان از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی در امسال نسبت به سال قبل از آن با 23 درصد کاهش یافته و به عدد 93 میلیارد و 380 میلیون ریال رسیده است.

وی گفت: خوسف به عنوان سومین شهرستان وسیع خراسان جنوبی با بیشترین پراکندگی و نبود اعتبارات کافی به نسبت وسعت و پراکندگی جمعیت و علی رغم نزدیکی به مرکز استان از نظر زیرساختی با مسائلی به خصوص در روستاهای زیر 20 خانوار روبرو است.

فرماندار خوسف بیان نمود: کوشش شده از سایر ظرفیت های ملی و سفرهای مقامات کشوری به استان، سفرهای استاندار و سایر مقامات استانی به شهرستان و به خصوص بهره گیری از سرمایه گذاران داخلی و خارجی، نبود اعتبارات جبران گردد.

شفیعی اظهار کرد: طی چندساله اخیر میلیاردها تومان سرمایه گذاری داخلی و خارجی در شهرستان سورت گرفته که بعضی نتایج آن در کوتاه مدت و بعضی در بلندمدت چهره شهرستان را با وجود ظرفیت های بسیار مستعد به کلی تغییر خواهد داد و آن را تبدیل به کانون فراوری و اشتغال خواهد نمود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه جمعیت یکی از مهم ترین شاخص ها در توزیع اعتبارات است، میزان اعتبارات تخصیصی به استان و شهرستان بسیار کم بوده و شش درصد اعتبارات استان است.

فرماندار خوسف گفت: جبران این کمبود اعتبارات، بااستفاده از امکانات داخلی شهرستان و تسهیلات بانکی و سرمایه گذاری صورت می گیرد، به گونه ای که یکی از اقدامات بسیار مهم برای توسعه اشتغال در شهرستان، جذب تسهیلات اشتغالزایی طی دو سال اخیر بوده است.

شفیعی ادامه داد: از محل تسهیلات اشتغال و سایر منابع بانکی بیش از 1300 میلیارد ریال برای توسعه اشتغال در شهرستان مصوب شده و بیش از هزار میلیارد ریال پرداخت شده است و این حجم از تسهیلات، اعتبارات و سرمایه گذاری در شرایطی است که این دولت در مقایسه با سایر دولت ها بیشترین تحریم ها و کمبود اعتبارات را تجربه نموده است.

وی اضافه نمود: با این میزان اعتبارات و تسهیلات با نظارت درست دستگاه های اجرایی و بانک ها در آینده ای نزدیک شاهد رشد و توسعه شهرستان در همه زمینه ها خواهیم بود و نه تنها مشکل اشتغال در شهرستان مرتفع خواهد شد؛ بلکه قسمتی از نیروهای این واحدهای فراوریی از سایر شهرستان ها جذب خواهند شد.

شفیعی اظهار داشت: طی سال های اخیر پروژه های بسیار مهمی در شهرستان شروع شده است که این میزان جذب اعتبار از محل اعتبارات ملی و سرمایه گذاری خارجی در شهرستان بی سابقه بوده و این به دلیل فضای همکاری و هماهنگی تمام دست اندرکاران شهرستان و به خصوص مطالبه گری از سوی مردم شهرستان بوده است.

وی گفت: عملیات گازرسانی به روستاها به عنوان یکی از مهم ترین بخش های توسعه و تامین زیرساخت ها شروع شده و تا سرانجام سال حدود 90 درصد جمعیت شهرستان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

شفیعی ادامه داد: جهانگردی به عنوان یکی از دیگر زمینه های توسعه و جذب سرمایه گذار در شهرستان بوده و طی سال های اخیر اقدامات بسیار ارزشمندی در این راستا در شهرستان صورت گرفته است.

وی گفت: تنها شهر ثبت ملی شده در خراسان جنوبی، شهرستان خوسف است که در کارگروه های ملی این شهر به عنوان شهر پارچه بافی و پنبه مله ثبت ملی شده است.

فرماندار خوسف اظهار کرد: روستای خور نیز به عنوان روستای ملی سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی به صورت مشروط ثبت ملی شده که با اقدامات صورت گرفته امیدواریم این روستا نیز به صورت قطعی ثبت ملی گردد.

شفیعی گفت: طی سه سال اخیر علی رغم بعضی مسائل و مسائل، تحولی در میزان جهانگرد و فروش محصولات صنایع دستی اتفاق افتاده به طوریکه میزان فروش صنایع دستی در سال 98 نسبت به سال 97 بیش از 220 درصد، بازدید از جاذبه های جهانگردی 145 درصد و میزان اقامت و اسکان 125 درصد رشد داشته است.

فرماندار خوسف با اشاره به اینکه بیش از 9 پروژه و چندین واحد بومگردی در بخش جهانگردی با اعتبار 321 میلیارد ریال در حال احداث است، اضافه نمود: با بها دادن به جهانگردی می توان در زمینه توانمندسازی جوامع محلی نقش مهمی ایفا کرد.

شفیعی گفت: طی سه سال اخیر با برگزاری جشن های شکرگزاری برداشت محصولات کشاورزی، جشنواره و برنامه های ورزشی و فرهنگی و انعکاس آن در شبکه های صداوسیما در سطح ملی توانسته ایم در راستای معرفی جاذبه های جهانگردی و معرفی سایر ظرفیت های شهرستان به کشور و استان اقدامات خوبی انجام دهیم که لازمه تداوم این امر ایجاد زیرساخت های لازم برای طرح های جهانگردی و همکاری همه جانبه است.

وی توضیح داد: در راستای توسعه جهانگردی، فروش صنایع دستی، بازاریابی و معرفی این جاذبه ها تمام دستگاه های اجرایی شهرستان نهایت همکاری با بخش خصوصی را خواهند داشت.

شفیعی گفت: در راستای معرفی صنایع دستی، ساخت بزرگترین مجتمع کارگاهی و صنایع دستی با پیش بینی ایجاد 60 کارگاه و فروشگاه صنایع دستی در دو طبقه با مساحت دو هکتار در روستای کوشه سفلی شهرستان خوسف با همکاری دستگاه های متولی پیش بینی شده که در حال طی مراحل اداری است.

وی یادآور شد: در حوزه جهانگردی مذهبی نیز شهرستان خوسف در خراسان جنوبی یکی از شهرستان های مطرح بوده، به گونه ای که مزار شاه سلیمان علی(ع)، مجتمع فرهنگی مذهبی بلنجیر، مزار حضرت ابوالقاسم(ع) روستای نصرآباد به خصوص در ایام محرم سالانه پذیرای بسیاری از هموطنان است.

faceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات

fixfun.ir: مجله سرگرمی | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 49016

به "افزایش 170 درصدی اعتبارات دهیاری های خوسف، وقتی ظرفیت ها دیده می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش 170 درصدی اعتبارات دهیاری های خوسف، وقتی ظرفیت ها دیده می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید